Καλώς ήρθατε στα δωμάτια μας με την ονομασία Mme Bassia μιας και με αυτό το όνομα λειτουργούμε τα δωμάτια 25 χρόνια τώρα πάντα φιλόξενα και με ένα όμορφο και ζεστό καλωσόρισμα.

Το κτίριο χτισμένο πριν απο 120 περίπου χρόνια από αρχοντική οικογένεια ανακαινίστηκε πριν 1 χρόνο για να μπορέσουμε να καλύψουμε της ανάγκες τις διαμονής σας και να την κάνουμε όσο ποιό ευχάριστη και όμορφη γίνεται.

Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό. Ρομαντική ατμόσφαιρα κυριαρχεί στο χώρο που μεταφέρει σε άλλες μακρινές εποχές.

Τα δωμάτια δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα είναι άνετα και φτιαγμένα με μεράκι που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι είσαι μέσα σε ένα παλιό παραδοσιακό σπίτι. Έχουν όλα κλιματισμό, τηλεόραση, ψυγείο, και είναι κοντά στο λιμάνι. Όλα τα δωμάτια έχουν μπαλκόνι με θέα το λιθόστρωτο δρομάκι της Μπετόλο.

Τα παράθυρα των υπόλοιπων δωματίων βλέπουν στην πλακόστρωτη αυλή με τα λουλούδια. Στην αυλή με τα λουλούδια αλλά και στην ενιαία κουζίνα μπορεί ο επισκέπτης να απολαύσει τον καφέ ή και το τσάι που προσφέρουμε καθόλη τη διάρκεια της ημέρας ή το ποτό του.

Τα δωμάτια μας βρίσκονται στην καρδιά του ενετικού λιμανιού των Χανίων, με είσοδο από την Μπετόλο 45-51. O περίπατος στη γύρω περιοχή είναι πραγματική ευχαρίστηση.

Γραφικά λιθόστρωτα δρομάκια, καταστήματα τουριστικών ειδών και ταβερνάκια με γεύσεις από παραδοσιακή κουζίνα.

Αρχική

Τα Χανιά είναι παραλιακή πόλη της βορειοδυτικής Κρήτης, ένας από τους σημαντικότερους λιμένες της και πρωτεύουσα του νομού Χανίων.

Καταλαμβάνει έκταση περίπου δεκατριών τετραγωνικών χιλιομέτρων και, σύμφωνα με την απογραφή του 2001, έχει πληθυσμό 55.838 κατοίκων και αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του νησιού μετά το Ηράκλειο.

Ο δήμος Χανίων αριθμεί 108.642 κατοίκους, και πέρα από τα Χανιά περιλαμβάνει με μεγαλύτερα προάστιά τους, τα: Κουνουπιδιανά, Μουρνιές, Σούδα, Νεροκούρου, Δαράτσος, Περιβόλια, Γαλατάς και Αρόνι.

Υπήρξε σημαντική μινωική πόλη και έχει ταυτισθεί με την αρχαία Κυδωνία.

Κάντε Κράτηση Δωματίου από 15€

ambrosia-cretan-products