Διαμονή-Τοποθεσία

Διαμονή

Το κτίριο χτισμένο πριν απο 120 περίπου χρόνια από αρχοντική οικογένεια ανακαινίστηκε πριν 1 χρόνο για να μπορέσουμε να καλύψουμε της ανάγκες τις διαμονής σας και να την κάνουμε όσο ποιό ευχάριστη και όμορφη γίνεται.

Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό. Ρομαντική ατμόσφαιρα κυριαρχεί στο χώρο που μεταφέρει σε άλλες μακρινές εποχές.

Τα δωμάτια δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα είναι άνετα και φτιαγμένα με μεράκι που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι είσαι μέσα σε ένα παλιό παραδοσιακό σπίτι. Έχουν όλα κλιματισμό, τηλεόραση, ψυγείο, και είναι κοντά στο λιμάνι. Όλα τα δωμάτια έχουν μπαλκόνι με θέα το λιθόστρωτο δρομάκι της Μπετόλο.

Τα παράθυρα των υπόλοιπων δωματίων βλέπουν στην πλακόστρωτη αυλή με τα λουλούδια. Στην αυλή με τα λουλούδια αλλά και στην ενιαία κουζίνα μπορεί ο επισκέπτης να απολαύσει τον καφέ ή και το τσάι που προσφέρουμε καθόλη τη διάρκεια της ημέρας ή το ποτό του.

Διαμονή-Τοποθεσία
Χανιά

Τοποθεσία

Τα δωμάτια μας βρίσκονται στην καρδιά του ενετικού λιμανιού των Χανίων, με είσοδο από την Μπετόλο 45-51. O περίπατος στη γύρω περιοχή είναι πραγματική ευχαρίστηση.

Γραφικά λιθόστρωτα δρομάκια, καταστήματα τουριστικών ειδών και ταβερνάκια με γεύσεις από παραδοσιακή κουζίνα.

Τα Χανιά, η δεύτερη σε πληθυσμό πόλη της Κρήτης με 60.000 κατοίκους, βρίσκονται στο βορειοδυτικό τμήμα της Κρήτης ανάμεσα στις ακτές του Κρητικού Πελάγους και τις υπώρειες των Λευκών Ορέων. Η πόλη ονομάστηκε «Βενετία της Ανατολής» κατά τη διάρκεια της Ενετοκρατίας (1252-1645), όταν στην Κρήτη δημιουργήθηκε μια ξεχωριστή πολιτιστική άνθηση υπό την επίδραση των ιδεών της Δύσης.

Οι επιδράσεις και τα ίχνη των πολιτισμών που δέχτηκαν τα Χανιά είναι σήμερα έντονα αποτυπωμένες στην αρχιτεκτονική των κτιρίων (Βυζαντινή, Ενετική, Οθωμανική και Νεοκλασική). Τα στενά σοκάκια της παλαιάς πόλης, με τα καλοδιατηρημένα παραδοσιακά σπίτια διαφόρων εποχών, τις ταβέρνες και τα τουριστικά μαγαζιά, οδηγούν στο μοναδικής ομορφιάς Ενετικό Λιμάνι.

Πληροφορίες

Στην Κρήτη μπορείτε να φτάσετε από θάλασσα με πλοίο της γραμμής, αεροπορικά από αεροδρόμια της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ τακτική συγκοινωνία με λεωφορεία (ΚΤΕΛ) συνδέει το πυκνό οδικό της δίκτυο.

Μme Bassia – Αεροδρόμιο, Διάρκεια: 15 min
Μme Bassia – Σούδα, Διάρκεια: 15 min

Χανιά – Ρέθυμνο: 70 Κm
Χανιά – Ηράκλειο: 156 Κm

Διαμονή-Τοποθεσία
ambrosia-cretan-products